Gönen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Tüm öğrencilerimizin bağımsız hareket edebilen bireyler haline gelmesini sağlamak üzere, özel eğitimin gerektirdiği fiziki şartlara uygun bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Özel Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda zihinsel işlevler bakımından farklılık gösteren, kavramsal, sosyal ve pratik uyum becerilerinde eksikleri yada sınırlılıkları olan, özel eğitim ile destek eğitim hizmetlerine ihtiyaç duyan bireylere gerekli eğitim-öğretim hizmetini sunan bir kurum olmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Yabancı Dil: YOK
Servis Bilgisi: 4 ADET
Sportif Etkinlikler: "Aşmak İçin Hareket" çalışmaları kapsamında ilçe genelinde koşu, TREKKİNG etkinlikleri düzenlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 2006 Projesi Tamamlanmıştır.
Proje Çalışmaları: "TOGO" ayakkabı tasarım yarışması Türkiye 3. olduk.
Diğer Hususlar: Okulumuzda e-okul çerçevesinde oluşturulan sınıf sistemi uygulanmamaktadır. Özel eğitimin ruhuna uygun "Grup Sınıf Sistemi" uygulanmaktadır. Ayrıca ihtiyaca göre bireysel ders etkinlikleri de planlanmaktadır.

WEB - https://gonenozelegitim.meb.k12.tr

Adres - REŞADİYE M. 50 SOK. NO 7 GÖNEN

Yerleşim Yeri - REŞADİYE MH. 50. SOKAK NO 7 10900 GÖNEN

Adres - REŞADİYE M. 50 SOK. NO 7 GÖNEN

Ulaşım ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS İLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE İLE UZAKLIK 130 KM.